Shqip

AKST-ja është për një „certifikate shëndetësore (Attest) anonime në Tyringen“

Ne organizojmë:

përkujdesje mjekësore dhe psikologjike me përkthim (interpretim)

për ilegalet, personat pa dokumente dhe personat pa sigurim shëndetësor

në mënyrë anonime, konfidencial dhe falas

tek mjeket e besueshëm /mjeket e besueshme në Tyringen

Orari i punës:

Të martave prej 14:00 – 17:00 dhe të premteve prej 11:00 – 14:00

AKST e.V.

Rr. Saalbahnhofstraße 11

07743 Jena

Të enjteve prej orës 16:00 deri në ora 18:30

„Weltraum“

Am Markt 13

07743 Jena

Nr. i telefonit të administratës: +49 163 4431 767
Nr. i telefonit të mjekut: +49 177 3987 724

(Ju lutemi lini porosinë në sekretarinë telefonike)

Adresa e email-it: kontakt@aks-thueringen.de

Çdo njeri në Gjermani ka të drejtën e përkujdesjes mjekësore!